Calendario

Abril 2014
LunMarMierJueVierSabDom
 << <Jul 2018> >>
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    

Anuncio

¿Quién está en línea?

Miembro: 0
Visitante: 1

rss Sindicación

Anuncio de los artículos posteados en: Abril 2014

08 Avr 2014 

Hoe Kan Je Pijnloos Ontharen ?

hoe haar verwijderen

Ontharing wordt ook gedefinieerd als het verwijderen van ongewenst haar, zoals schouders, armen, benen, borst, lies en rug. Maar hoe doe je dit pijnloos?Welke manier is de beste om te ontharen?Als je je scheert wordt alleen het zichtbare gedeelte van het haar verwijderd. Bij epileren wordt ook de haarwortel verwijderd en bij depileren wordt de haarwortel met rust gelaten. Dit kan door de verstoring van de haarwortel een tijdelijk of permanent resultaat tot gevolg hebben. In geval van oppervlakkig ontharen,blijft de haarwortel intact waardoor het haar weer terug groeit. Daarom is het nadeel van deze behandeling dat het geen permanent resultaat heeft en er weer opnieuw gaat moeten onthaard worden. In principe kan je elke deel van je lichaam ontharen. Je kunt hiervoor een scheermesje,epilator of depilator gebruiken in combinatie met een otharingscréme.

Meestal zijn er verschillende redenen om te ontharen. In sommige landen is scheren een teken van zuiverheid, staat in onze westerse cultuur de esthetiek op de voorgrond. Ontharing wordt vaak gedaan als onderdeel van schoonheidsverzorging.Welke lichaamsdelen kun je ontharen?Meest voorkomend zijn de oksels,de benen en het hoofd. Echter, borst, armen, neus, oren en de intieme zones kunnen ook worden onthaard. Atleten,fietsers,bodybuilders en zwemmers laten deze gebieden meestal ontharen.Ontharing voor medische redenen is meestal niet nodig. Haar heeft zelfs een beschermde functie voor het lichaam. Ze vangen kleine deeltjes op en voorkomen dat die door het lichaam worden opgenomen. Alleen voor chirurgische ingrepen kan het noodzakelijk zijn dat op de plek waar de incisie wordt gemaakt het gebied wordt onthaard.Hoe kun je ontharen?Ontharen kan thuis worden gedaan of in een schoonheidssalon. De meest bekende manier van ontharen is scheren. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen droog scheren met een elektrisch scheerapparaat en nat scheren.Bij nat scheren wordt er een bepaalde hoeveelheid scheerschuim of ontharingscreme aangebracht op het lichaam. Vervolgens gebruikt je een scheermesje.

Een andere manier om dit te doen is het gebruiken van een chemische ontharingscréme. Zo'n crème bevat bepaalde stoffen, Een van deze speciale stoffen breekt de eiwitten af in het haar, Waardoor het haar dat aan de oppervlakte van het lichaam zit wordt afgebroken. Bij pijnloos ontharen dit proces blijft de haarwortel intact. Deze werkwijzen kunnen gemakkelijk worden uitgevoerd en zijn meestal pijnloos.

Als alternatief kun je epileren met een epilator, waarbij je voor een langere tijd of permanenet van de ongewenste haren af komt. Echter is deze methode niet helemaal pijnloos.
Admin · 213 vistas · Escribir un comentario